بنیامین بهادری در ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران متولد شد . از کودکی علاقه بسیاری به فراگیری موسیقی داشت … ۱۶ ساله بود که به شعر و موسیقی روی آورد در سن ۱۹ سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و سپس به صورت حرفه ای آهنگ سازی را شروع کرد در این مدت چند آهنگ و ترانه با خوانندگان دیگر موسیقی پاپ همکاری داشت و یک آلبوم به نام گلهای رنگین کمان برای کودکان ساخته و سرانجام با آلبوم ۸۵ وارد دنیای خوانندگی شد …
چند نکته از بنیامین :
تاریخ تولد : ۱۸ شهریور سال ۱۳۶۱
محل تولد : بیمارستان بابک خیابان کارون تهران
تعداد برادر : ۳ برادر تعداد خواهر : ۱ خواهر
وضعیت تحصیلی : دانشجوی ادبیات فارسی رودهن
قد : ۱۸۷ وزن : ۸۰
محل سکونت : سعادت آباد تهران
خواننده مورد علاقه : تورج شعبانخانی
کارگردان مورد علاقه : مرحوم علی حاتمی
بازیگران سینمایی مورد علاقه : پرویز پرستویی / مارلون براندو
محبوب ترین گل : رز بهترین تفریح : خواندن کتاب
آلبوم رسمی او : بنیامین ۸۵ وبنیامین88
معنی (بنیامین) از نظر خودش : ریشه ابری دارد یعنی ( پسر غم های من )
خوش خواب است و می گوید به قول پدرش تا لنگ ظهر میخوابد . اهل دستکاری کردن توی گوشی موبایل و اس ام اس باز .نوشیدنی آب پرتقال رو دوست دارد و از میهمانان خود با آب پرتقال پذیرایی می کند . مشکلات و رازهایش را تنها با مادرش در میان می گذارد .از مزاحمین تلفنی اش به شدت کلافه شده است .ولنتاین رو دوست دارد چون می گوید آنروز بوی عشق میدهد . از عدد ۹ خوشش می آید چون ۹ آهنگی که او تهیه کرده باعث موفقیتش شده .از بین آهنگخایش از آهنگ میرمو میمرمو آسوده میشم از عشق بیشتر خوشش میاد . پدر و مادرش از ولخرجی های او خسته شده اند .بنیامین اکنون ۱۸۷ سانتی متر قد و ۸۱ کیلو وزن دارد . او از نوجوانی در بین بچه های محل به خوش پوش معروف بود . سینما زیاد نمی ره و تلویزیون هم کمتر نگاه میکنه . بر خلاف دیگر جوانان که عشق ماشین دارند او هیچ علاقه ای به خودرو ندارد . به سوار شدن در آژانس تاکسی و حتی اتوبوس های شرکت واحد علاقمند است و از بودن در آن لذت می برد .از نور زیاد خوشش نمی آید سعی میکند در مکانی که بسر میبرد نورش کم باشد . از سرعت خودرو وحشت دارد و اگر راننده کمی پایش روی گاز برود سریع میگوید کمی یواشتر .
بنیامین بهادری خوانندهٔ ایرانی موسیقی پاپ در ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ درخانواده ای مذهبی در تهران متولد شد. از کودکی علاقه بسیاری به فراگیری موسیقی داشت. ۱۶ ساله بود که به شعر و موسیقی روی آورد در سن ۱۹ سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و قبل از شروع به کار حرفه ای به مداحی می پرداخت و سپس به صورت حرفهای آهنگ سازی را شروع کرد در این مدت در چند آهنگ و ترانه با خوانندگان دیگر موسیقی پاپ همکاری داشت و یک آلبوم به نام گلهای رنگین کمان برای کودکان ساخته و سرانجام با آلبوم ۸۵ خوانندگی را بصورت حرفهای آغاز کرد.
اولین اثر رسمی بنیامین آلبوم ۸۵ نام داشت. این آلبوم که به صورت اتفاقی توسط تنظیم کنندهٔ آلبوم لو رفت، با ترانه دنیا دیگه مثل تو نداره که با نام خاطرهها در آلبوم قرار داشت، شروع میشد. شاعر ترانههای این آلبوم سید فرید احمدی و تنظیم اثر عهده نیما وارسته بود. این آلبوم شامل ١٠ قطعه بود که قطعه دختر آفتاب از آن حذف شد.
دومین اثر بنیامین بهادری که پس از کش و قوسهای فراوان و بعد از بیش از ۱۰ بار به تعویق افتادن بالاخره در ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ منتشر شد. بر طبق روال آلبوم قبلی نام این آلبوم هم ۸۸ گذاشته شد و در همان روزهای اول توجه همگان را به خود جلب کرد. بنیامین ۸۸ در عرض یک هفته توانست به فروش ۵۰۰٬۰۰۰ نسخهای دست پیدا کند که در نوع خود و در ایران که اکثر مخاطبان آهنگها را از اینترنت دانلود میکنند، یک فروش قابل توجه است.[نیازمند منبع] در مصاحبهٔ منتشر شده از بنیامین در اردیبهشت ۱۳۸۹، علیرغم اینکه وی آلبوم ۸۸ را یک آلبوم کاملاً حرفهای قلمداد میکند، اما آلبوم ۸۵ را به مراتب موفقتر و بهتر ارزیابی کرده است.[۲] این آلبوم ۱۷ قطعه دارد و انتشار آن به طور همزمان در ایران و آمریکا انجام شد. انتشار آن را دو شرکت هنری به نامهای آوای نکیسا(توزیعکننده در ایران) و ترانه شرقی(توزیع کننده در آمریکا) بر عهده داشتند. شاعر ترانههای این آلبوم سید فرید احمدی و تنظیم بر عهده پیام شمس بود. آهنگسازی این آلبوم نیز توسط بنیامین صورت گرفته است.
بنیامین از ۱ مه ۲۰۱۰ (۱۱ شهریور ۱۳۸۹) به مدت دو ماه و نیم در کشورهای آمریکا و کانادا به اجرای کنسرت پرداخت که اولین نوبت برگزاری کنسرت وی در شهر لسآنجلس بود. شهرهای بعدی که میبایست بنیامین در آنها به اجرای کنسرت میپرداخت عبارت بودند از:واشنگتن، نیویورک، دالاس، سندیگو، شیکاگو و بعد از ۳ هفته استراحت، در شهرهای تورنتو، مونترال و ونکوور.[۴] در این تور به دلیل هزینهٔ بالای اعزام و اسکان نوازنده در آمریکا و همچنین مشکلات احتمالی روادید برای گروه همراه، از اعزام نوازندهٔ ایرانی خودداری شد و در عوض از نوازندگان آمریکایی کمک گرفته شد.[۵] اجرای این کنسرت با مخالفتهایی از جانب چندین شبکه تلوزیونی فارسی زبان لسآنجلس و گروههای اوپوزوسیون مقیم آمریکا همراه شد. با این وجود در تالار لسآنجلس و با حضور ۶۰۰۰ ایرانی، اولین اجرای بنیامین انجام شد. در مقابل سالن اجرای کنسرت نیز عدهای از مخالفان اجرای کنسرت اقدام به دادن شعار و اغتشاش کردند که با واکنش پلیس لس آنجلس مواجه شدند.[۶] همچنین در برنامهای از کانال یک از اینکه بنیامین در داخل ایران در مدح امام زمان میخواند و در خارج نیز اقدام به اجرای کنسرت همراه با استقبال ایرانیان مقیم انجام میدهد، انتقاد شده است.[۷]
اجرای دو کنسرت پیشبینی شدهٔ بنیامین در کانادا به دلیل مخالفتهای گروههای اوپوزوسیون حکومت جمهوری اسلامی ایران لغو شد. تبلیغات منفی گسترده موجب تحریم کنسرت اول شد و کمتر از یک سوم صندلیهای سالن با حضور تماشگران پر شد. سالن دومین کنسرت بنیامین، محل تجمع ایرانیانی بود با لباسهای سبزرنگ و پرچمهایی با شعار خاص در سالن حضور داشتند. محسن رجبپور، مدیر برنامههای بنیامین بهادری با بررسی فضای ایجاد شده، ترجیح به دستور لغو کنسرت داد.[۸]